Bästa G-punkten någonsin kan upplevas - läs tipsen

12.08.2015 13:34

Bästa G-Spoten kan upplevas

G-spot: om du tror att det är en myt eller är det din favorit punkt av glädje, det finns en sak som vi alla kan enas om - sökningen är roligast av allt! Och medan din mest effektiva sättet att nå denna sensuella guldgruva är en sexleksak som utformats speciellt för G-spot massage, det finns vissa positioner som du kan prova med din partner som kommer att drabba plats nästan varje gång!

Position: Doggy Style

Kanske den mest tillförlitliga som du kan G-spot stimulering, lovar en bakre posten precis rätt friktion där det ville mest. Även om alla fyra, kan hon maximera trycket av hans penis mot hennes G-punkten genom att låsa armbågarna och hålla armarna rakt medan övergripande ryggen nedåt (i huvudsak driver hennes navel mot madrassen) så mycket som känns bekvämt, samtidigt som han lyfter höften uppåt en aning och kastar i en nedåtgående rörelse.
Det bästa: Doggy stil är inte bara den bästa G-spot sex position, men en majoritet av kvinnorna nämner  denna som sin favorit position för garanterade orgasmer i allmänhet. 

Den inte-så-bra: Detta är också en favorit plats bland killar på grund av de ökade djup han kan nå, vilket innebär att han kan hamna efterbehandling innan du kommer dit du vill vara.

 

Position: Cowgirl

Denna position sätter henne direkt i förarsätet (eller sadel, mer korrekt), där hon kan rocka och tillbaka för att applicera så mycket tryck som behövs för hennes G-punkten på ett tillfredsställande stimuleras. Hennes fullständig kontroll när i cowgirl läge gör henne att diktera inte bara takten, tempot och vinkel av åtgärden, men också djupet - nästan en av de enda positioner som tillåter henne att göra det.

The Good: Bortsett från kontrollfaktorn, fungerar cowgirl för de flesta kvinnor, eftersom det är en bekväm position att vara i, samtidigt som en lockande visuell njutning för honom.
Den inte så bra: I händelse av att det inte är en av dina mest använda svarsställen, cowgirl - samt en omvänd cowgirl - kan vara tröttsamt.

 

Position: Höga ben

När han är på topp med fötterna på bröstet eller på hans axlar, han kan antingen kopp hennes skinkor eller korsryggen för att hålla hennes bäcken lyfte av madrassen (några välplacerade kuddar göra underverk här). Han kan sedan luta in i hennes lår för stöd samt ännu djupare penetration, samtidigt träffa precis rätt plats.
Goda: Vinkeln på höfterna i detta läge garanterar att hans penis kommer att gnugga direkt mot sin främre vaginalväggen, strök G-punkten med varje dragkraft.
Den inte så bra: den djupare penetrationen kan orsaka en alltför entusiastisk partner att stöta henne cervix, vilket inte är mycket sexig alls - fortsätt med omsorg!
Varje expedition behöver en uppsättning verktyg och förnödenheter, och sökandet efter G-punkten är verkligen inte annorlunda. Så när du beger dig ut på resa till ännu mer fantastiska nöjen, ta med det bästa. 5 eller Lelo olika modelscan förbättra nöjen för både honom och henne under älskog genom att kombinera starka vibrationer externt med massera rotationer i, stimulera hennes klitoris och G-punkten samtidigt att bygga till en enorm, uppfyller blandade orgasm. Båda dessa känslor komma tillsammans för att driva honom och henne över kanten till en helt ny typ av sensuell upplevelse som måste kännas att bli trodd.

Tillbaka