Om oss

Vi är ett företag som hoppas kunna nå ut till fler som vill börja använda en bra produkt till rätt pris. Vi kan påverka folks  sätt att få ett spännande och innehållsrikare sexliv.  Det kan börja genom våra produkter som är exklusiva, säkra och prisvärda.

DET BÄSTA GLIDMEDLET

Vår uppgift med att erbjuda SASMAR® är att hjälpa dig till orgasm!  De bästa kvalitet personliga smörjmedel är de som inte irriterar, bliver klibbig eller behöver användas med några minuters mellanrum. SASMAR® förstår att ett smörjmedel är ... ja, personligt och det är därför alla våra produkter har tagits fram för maximal sexuell njutning. Paraben fri och testas för biokompatibilitet och kompatibilitet med alla kommersiellt tillgängliga kondomer. Även FDA godkänd.

Trött på personliga smörjmedel som får klibbiga och torkar ut snabbt, prova en SASMAR® personlig smörjmedel idag!

Vi är början på ditt beslut att förbättra ditt och din partners sexliv.

Sexleksaker kan öka intimitet i din relation och även din hälsa


Här är en inte så smutsig liten hemlighet: sex är bra för dig! Det kan förlänga ditt liv, öka din hjärthälsa och immunförsvar, minska smärta och stress och förbättra din sömn, enligt en rapport medförfattare av Beverly Whipple, professor emerita vid Rutgers University och medförfattare till The Science of Orgasm och The G Spot: Och Andra upptäckter om mänsklig sexualitet.

När det gäller sexleksaker, det finns inga bevis ännu att de direkt förbättra hälsan, men de kan definitivt hjälpa dig att uttrycka dig sexuellt. "För människor som är bekväm med dem, de tar en hel del nöje att själv stimulering eller stimulering med en partner", säger Whipple.

Fler och fler kvinnor använder vibratorer dessa dagar, särskilt de under 30. Och även om det är en bra sak att köns tillbehör tillåter kvinnor att njuta, är, i sina egna händer, är det ofta en win-win för båda parter. "Forskning visar att kvinnor som är mycket sexuellt är mer benägna att vara med hjälp av vibratorer", säger Edward Herold, professor emeritus vid institutionen för familjeförhållanden och tillämpad näringslära vid University of Guelph, och medförfattare till Människans sexualitet i en värld av Mångfald.

Även om vissa kvinnor är oroliga för att deras partner hittar sexleksaker hotande, kan de faktiskt hjälpa par njuta av en roligare och äventyrlig sexliv. "Par som har en mer lekfull inställning till sex har en mer tillfredsställande sexuell relation", tillägger han.

Inte säker på om din partner skulle hitta sexleksaker en turn-on eller en turn-off? Försök att införa ämnet i etapper. Sarah Forbes-Roberts, delägare i Kom som du är i Toronto, gillar en idé hon läste av New York kön pedagog och författare Ducky Doolittle: "Plocka upp en bok om sex, ta med den hem, och du kan varje cirkel delarna du vill ", säger hon. "Har det samtalet innan du kommer in i butiken tillsammans och köpa något."

När du är redo att köpa, ta en kvinnovänlig, Plus, kan du fortfarande ringa butiken för vägledning, och vara säker på att din leverans kommer att anlända i diskret förpackning. Överväga att gå till butikerna i dessa butiker också. "Det är möjligt för att röra de produkter som du funderar på att använda och att tala med en person som förstår vad du arbetar för att uppnå", säger Andrea Dobbs av Womyns'Ware i Vancouver.

Sexleksaker som är bra för nybörjare inkluderar äggformade vibratorer, vibrerande penisringar och en ny produkt som kallas We-Vibe, som kan bäras under samlag till glädje för båda parter. "Massor av män njuta vibrationer, också", förklarar Forbes-Roberts. Vill du ha en leksak som kan delas, instämmer Dobbs. Hon gillar sina exklusiva produkter såsom Liberty Bell och Swinger Pad. Massor av par svär också av Hitachi Trollstaven. "Plug-ins ger en mycket mer intensitet-plus, det bara ser ut som en vanlig massör", säger Herold.

Oavsett ditt val, se till att köpa sexleksaker tillverkade med säkra material såsom icke-porös 100 procent silikon och ftalatfri gummiprodukter, som kan minska din exponering för skadliga kemikalier, men är fortfarande mjuk, till skillnad från Pyrex eller modeller av rostfritt stål. "Gör din forskning om den produkt du funderar på är inte silikon, rostfritt stål, Lucite, elastomer eller livsmedelskvalitet vinyl", tillägger Dobbs. När du är osäker, använd kondom på leksaks och definitivt använda en om du delar det. Tvättning sexleksaker med tvål och en sexleksak renare efter varje användning förhindrar också spridning av sexuellt överförbara infektioner, se till att du kommer att ha god, ren kul för en lång tid framöver.

 

 

Specialerbjudande

Olina

235,00 kr 205,00 kr