Hur man väljer Dildo, vibrator eller massagestav.

12.04.2015 14:40

Hur väljer man det bästa för Dig?

            

Hur väljer man dildo - massagestav

Många människor vill köpa en sexleksak, när de kom i en vuxen butik eller titta på en vuxen webbutik, de vet inte hur man väljer en vibrator alls. Egentligen är det mycket enkelt. Du behöver bara ta reda på vad du vill stimulera.
Vibratorer för olika kroppsdelar
De mest känsliga punkter till vibrationer är på ytan av kroppen - i synnerhet klitoris och Balanus - och den första par inches in i slidan eller analt.
Mjuk eller kraftiga vibrationer?
När du handlar för en vibe, är det ofta bra om du vet hur känslig du är, eller din partner är. om du vet att din partner föredrar en mjuk känsla eller ett företag en, kommer att hjälpa dig att begränsa de val.
Vilket material är bäst?
Vibrator är personlig massager. Så kommer medicinsk silikon vara det bästa materialet. Dessutom, om du vill att vissa metall sak, vill lätt att rengöra, kommer aluminiumlegering vara en mycket bra välja. Först och främst bör materialet måste vara 100% säker för människokroppen.
Naturligtvis har vi massor av andra sexleksaker, som vår kaninvibrator, G-spot vibratorer, röststyrning vibrator trycker avkänning vibrator, utbytbart batteri vibratorer och uppladdningsbara vibratorer. Om du har några frågor om våra sexleksaker, är du välkommen att kontakta oss, vårt professionella säljteam kommer att ge dig ett mycket förmånligt förslag.

 

Tillbaka