5-tecken på att ditt sexliv är i desperat behov av en makeover

12.08.2015 14:24


Är du i ett förhållande? Om du är, är du nöjd med mängden av sex och intimitet som du får? Är du osäker? För många män och kvinnor, är denna fråga mycket svårare att besvara än det verkar.

Om du är osäker på huruvida ditt sexliv är bra, kan det vara dags för dig att ta reda på. Varför? För om du är nöjd med den mängd intimitet som du får, bör du vara säker på att berätta för din partner ibland. Om du gör det kan bidra till att förbättra er relation. Å andra sidan, om du inte är nöjd med den nivå av intimitet emot kan det vara dags för dig att göra en förändring, som experimentera i sovrummet.
  
Har du en bra sexliv? För att hjälpa dig att få ett exakt svar på den frågan, fem tecken på att ditt sexliv kan behöva förbättras beskrivs nedan. 

Tecken #1 – Du tycker sex är tråkigt

Tyvärr har många par, särskilt i långsiktiga relationer, komma till en viss punkt där sex är bara inte roligt längre. Verkar det mer som arbete eller en knepig för dig? Att vara intim med din partner bör inte verka som en ansvarsfullt att du är skyldig att uppfylla. Istället bör det vara roligt och spännande.
Har du avvisar att vara intim med din partner? Vill du skjuta upp går till sängs med dem i rädsla för att bli intima? Om du gör det kan ditt sexliv behöver en förbättring eller en förändring. 

Tecken #2 – Du lämnas utan tillfredställellse

Om och när du får intim med din partner, du uppnå maximal njutning (aka orgasm)? Om inte, kan ditt sexliv på ett allvarligt problem. Detta är oftast fallet med kvinnor. En del kvinnor tycker att det är svårare att uppnå maximal njutning i sovrummet. Du kan behöva ge förslag till din partner eller vägleda dem. Vad du än gör, bara vara säker på att vidta åtgärder direkt. Ett förhållande där endast den ena parten är nöjd, är sannolikt att misslyckas. 

Tecken #3 – Sex känns som ett krav

Som tidigare nämnts, vara intim med din partner inte ska framstå som arbete eller ett ansvar som du måste uppfylla. Om så är fallet, är det dags för dig att ändra. Vara spontana. Initiera kön själv, i stället för att vänta på din partner att göra det. Krydda din intimitet genom att experimentera i sovrummet med en ny position (eller med sexleksaker från Ms Bliss!) Eller helt enkelt bara göra det på en annan tid och plats. Oavsett metod du tar, se till att göra något! Låt inte en annars sund relation misslyckas eftersom kön är något som du hellre vill undvika. 

Tecken # 4 - Du behöver inte ha det

Att ha ett bra sexliv, måste du först vara att ha sex! Är du? Oavsett om du får intim med din partner på en daglig basis eller bara en gång i veckan, är det viktigt att din relation och inte bara i fysisk bemärkelse denna närhet.
Om du är för närvarande inte i en relation, betyder det inte att du inte ska ha eller inte får möjlighet att uppleva intimitet och närhet med en annan vuxen. Vidta åtgärder för att börja känslan ville behövde och älskade idag. Detta kan innebära att använda en online dating webbplats som www.match.com eller bara gå ut på stan med ett gäng av dina vänner. 

Tecken # 5 - din relation misslyckas

Har du och din partner tillbringar större delen av din tid argumenterar? Om så är fallet, kan din relation på ett allvarligt problem. Trots att argumentera om ett ämne inte är relaterade till intimitet, såsom pengar eller arbete, visste du att din brist på intimitet kan vara att skylla? Par som är glada inne i sovrummet kommer sannolikt att vara lycklig utanför det också. De två bör gå hand i hand. 

Så har du en glad och hälsosamt sexliv? Om inte, kom ihåg att det finns ett antal steg som du kan vidta för att göra en förbättring i dina nivåer av tillfredsställelse. Få hjälp nu och börja tro på ett hälsosamt sexliv igen.

 

Tillbaka